SZOLGÁLTATÁSOK

 

A marketing tanácsadás a vállalkozások marketingterveinek kidolgozásában és végrehajtásában nyújtanak segítséget. Ehhez szükséges felmérni a piaci környezetet, a versenytársakat és az ügyféligényeket. Számos területre kiterjed, beleértve az online marketinget, a tartalomszolgáltatást, a reklámokat, a vásárlói élményt és az értékesítést is.

A Marketing Tanácsadás folyamata a következő lépésekből áll:

Analízis: Megvizsgáljuk az Ön vállalkozását és annak iparágát, hogy jobban átlássuk az üzleti környezetet, a piaci trendeket, a fogyasztói szokásokat és a versenytársak helyzetét.

Stratégiai Tervezés: Az analízis eredményei alapján egyedi marketingstratégiát dolgozunk ki, amely célzottan érinti az Ön vállalkozását. A stratégia magában foglalja az online és offline marketing eszközök használatát is.

Implementáció: A stratégia megvalósítása érdekében segítünk az Ön vállalkozásának a szükséges lépések megtételében, beleértve a marketinganyagok elkészítését és a kampányok kezelését.

Értékelés és Optimalizálás: A Marketing Tanácsadás folyamatának végén értékeljük a folyamatok hatékonyságát, és javaslatokat teszünk az optimalizálásra.

Ha szeretné növelni vállalkozása piaci részesedését, és hatékonyabbá tenni a marketingstratégiát, a marketing tanácsadás lesz az ideális megoldás az Ön számára.


 

A Google Ads egy olyan online hirdetési platform, mely segítségével célzottan jelenítheti meg hirdetéseit a Google keresési találati oldalán és más webhelyeken is. A Google Ads lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy testre szabja a hirdetéseit, és csak azoknak a felhasználóknak jeleníti meg, akik érdeklődnek a termékei vagy szolgáltatásai iránt.

A Google hirdetés egyik legnagyobb előnye, hogy kizárólag akkor kell fizetni érte, ha valaki rá is kattint a hirdetésre (tehát maga a megjelenés ingyenes), továbbá kizárólag akkor jelenik meg, ha a potenciális vásárló épp a termékre/szolgáltatásra  - vagyis az általunk beállított kifejezésre - keres.

A Google Ads hirdetési felület számos lehetőséget tartogat: hirdethetünk keresőszó alapján (Google Search), banner felületeken (Google Display), Google Shopping-gal (webshop hirdetés), YouTube-on, Gmail-en, Google Térképen, Android applikációkban és számtalan további funkcióval. Lehetőség van továbbá az összes platfrormon történő autómatizált és optimalizált kampányok indítására a nemrég fejlesztett, de már most kiemelkedő teljesítményt produkáló Performance Max kampányok segítségével.

A Google Ads használata nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára a célzott hirdetések készítésére és a célcsoportok elérésére, hangsúlyozandó előnye, hogy az eredményei szinte azonnal jelentkeznek és realizálódnak a vállalat teljesítményében.

 

A Facebook Üzleti Kampánykezelés egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék és optimalizálják a Facebookon futó hirdetési kampányaikat.

A Facebook Business Campaign Management során az üzleti tulajdonosok különböző kampánytípusok közül választhatnak, beleértve a kattintásokat, az értékesítéseket, a lead generálást és a webhelylátogatásokat. Az egyes kampányokat egy célközönséghez lehet igazítani, amelyet demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedési adatok alapján határoznak meg. Ez lehetővé teszi az üzleti tulajdonosok számára, hogy célzottabb hirdetéseket hozzanak létre, amelyek nagyobb valószínűséggel jutnak el azokhoz, akik érdeklődnek a termékeik vagy szolgáltatásaik iránt.

Fejlett célközönség beállítások állnak rendelkezésre; az algoritmusok tanulását használó PPC marketing kampányokkal olyan potenciális vásárlók is elérhetők, akik ugyan nem keresnek éppen a kínált termékre, de korábban már kifejezték érdeklődésüket iránta az internet böngészése közben.

A PPC hirdetés egy kihagyhatatlan online marketing eszköz: segítségével kedvező áron lehet forgalmat terelni a céges honlapra, valamint a márkaépítés célokat is remekül szolgálja.

Tartalomkészítés, PR

 

A Public Relations (PR) a közönségkapcsolatokkal foglalkozó szakma, amelynek célja a vállalatok, szervezetek, személyek és más entitások kapcsolatainak javítása a nyilvánosság és a célközönségeik felé.

Akár rövidebb, általánosabb jellegű, akár pedig hosszabb, szakmai írásra van szükséged, mi profi kutatómunkával készítjük el azt. A keresőbotok mindig előnyben részesítik az új tartalmakat, és egy blog akár a hírlevelekhez is remek alapanyagként szolgálhat. Ezenkívül a szövegek részenként felhasználva a különböző közösségi média felületeken is posztolhatók.

SEO optimalizált szövegírási tevékenyésgünkkel abban tudunk segíteni Önnek, hogy vállalkozása a Google találati listájának elején szerepeljen a megfelelő kulcsszavakkal. A releváns információ a leghatékonyabb módja az oldalmegtekintések növelésének és a minőségi látogatószerzésnek. 

Weboldal Készítés

 

Ha egy vállalkozás honlapjáról beszélünk, akkor valójában mindössze két fontos végső funkcióval rendelkezhet: értékesítés (termék, szolgáltatás, kontent, stb.) vagy az értékesítés támogatása (például lead generálás).

A weboldal készítés során arra törekszünk, hogy a honlap lkattintásról-kattintásra végigkísérje a látogatót már a landing oldaltól és a termékek/szolgáltatások bemutatását követően (Engagegement) egészen a kasszáig kísérje. 

A folyamat kellően átgondolt logikai felépítése biztosítja, hogy később az online hirdetések magas megtérüléssel (konverziós rátával) működjenek. A realizált cél, hogy a weblapra érkező potenciális vásárlók minél nagyobb része hajtson végre a cég szempontjából értékes műveletet (vásárlás; e-mailes; telefonos ajánlatkérés; hírlevél feliratkozás; tényleges üzlet felkeresése, stb).

Keresőoptimalizálás (SEO)

 

Az SEO (Search Engine Optimization) a keresőoptimalizálás rövidítése, amely egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy a weboldalak minél magasabb helyezést érjenek el a keresőmotorok találati listáján, amikor az emberek keresnek bizonyos kulcsszavakra vagy kifejezésekre. Az SEO magában foglalja a weboldalak tartalmának optimalizálását, a releváns kulcsszavak kiválasztását és a linképítést.

Kijelenthető, ha egy honlap előrébb kerül a keresési listákon, akkor több látogatót fog realizálni. A SEO-ban az egyik legfontosabb fogalom a relevancia. Minél több értékes, a szolgáltatások szempontjából releváns tartalmat érdemes feltölteni a honlapra, így a Google számára egyértelművé válik a weboldal funkciója és minősége. A keresőoptimalizálással szorosan összefüggő szolgáltatás a tartalomkészítés (CM - Content Marketing), mivel a releváns, szakmailag magasfokú tartalom a leghatásosabb SEO eszköz.